آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم نامه ایران به شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و صهیونیست‌ها علیه رهبر معظم انقلاب نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری
سرخط خبرها

ابوشریف: ایران تنها کشوری است که از مقاومت اسلامی فلسطین حمایت می‌کند| در آینده نزدیک در قدس‌شریف نماز خواهیم خواند

  • کد خبر: ۱۲۰۸۷۲
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۷
ابوشریف: ایران تنها کشوری است که از مقاومت اسلامی فلسطین حمایت می‌کند| در آینده نزدیک در قدس‌شریف نماز خواهیم خواند
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران گفت: ایران تنها کشوری است که از مقاومت اسلامی فلسطین و لبنان حمایت کرده و می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران امروز به مناسبت سالروز پیروزی تاریخی مقاومت حزب الله در جنگ ۳۳ روزه لبنان در پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران اظهار داشت: در سالگرد شهادت امام حسین (ع) و انقلابش، ملت فلسطین، نبرد بزرگی را با دشمنانش انجام داد.

وی عنوان کرد: در سال ۱۹۶۷ میلادی رژیم صهیونیستی نبردی را علیه چهار کشور عربی آغاز کرد و توانستند منطقه را اشغال کند، اما پس از آن مردم فلسطین انتفاضه خود را آغاز کردند. مردم فلسطین در انتفاضه اول انقلاب خود را نمایش گذاشتند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با اشاره به روند پیروزی حزب الله لبنان در جنگ ۳۳ روزه، بیان کرد: رژیم صهیونسیتی پس از چند جنگ، وارد نوار غزه شد که به ظاهر مساحت کوچکی دارد، اما اراده و قدرت مردم بسیار بزرگ است. رژیم صهیونسیتی در تمام این جنگ‌ها با شکست مواجه شد و به اهداف خود نرسید.

ابوشریف تصریح کرد: در سال ۲۰۲۱ میلادی مقاومت خود را در برابر رژیم صهیونسیتی آغاز کرد و این جنگ باعث شد آرزوی صهیونیست‌ها با شکست مواجه شود و آن‌ها به این شکست اعتراف کنند. آن‌ها آرزو کردند حیات رژیم صهیونسیتی ۸ سال ادامه پیدا کند.

وی افزود: نبرد شمشیر قدس باعث وحدت میان گروه‌های فلسطینی شد، زیرا گروه‌های صهیونیستی تلاش می‌کردند مردم فلسطین را در سطوح مختلف تجزیه کند، اما این مسأله اتفاق نیافتاد. جنبش جهاد اسلامی فلسطین پس از پایان شمشیر قدس کار پیشرفت کرانه باختری را آغاز کرد.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران گفت: این جنبش با تمام قوا و امکانات خود اقدام به تقویت نظامی کرانه باختری کرد و باعث خیزش در این منطقه علیه رژیم صهیونیستی شد. روند تلاش رژیم صهیونیستی برای بازداشت یکی از رهبران جهاد اسلامی ضعف آن‌ها را بیش از پیش نشان داد.

ابوشریف اضافه کرد: رژیم صهیونسیتی از میانجی‌گری مصر سوء‌استفاده کرد تا به این جنگ پایان دهد و یکی از قهرمانان جنبش فلسطین را به شهادت برساند و در نهایت در جنگ اخیر رژیم صهیونیستی مجبور به مذاکره برای پایان جنگ شد.

وی خاطرنشان کرد: در جنگ اخیر فقط جنبش جهاد اسلامی فلسطین در جنگ شرکت کرد و به تنهایی توانست دشمن را بترساند و کاری کند که دشمن صهیونیستی مجبور شود نصف فلسطین را ببندد. تمام این‌ها نشانه ضعف، ناامیدی و ترس دشمن است و زمینه پیروزی‌های آینده خواهد بود.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران افزود: تمام این پیروزی‌ها مگر با حمایت جمهوری اسلامی ایران حاصل نمی‌شد. ایران تنها کشوری است که از مقاومت اسلامی فلسطین و لبنان حمایت کرده و می‌کند.

وی در پایان ضمن تشکر از حمایت مردم ایران از مردم فلسطین گفت: از شما مردم ایران و دولت ایران و رهبر ایران هم تقدیر می‌کنم که همواره حامی مردم فلسطین بوده‌اید. به شما وعده می‌دهم در آینده نزدیک در قدس شریف پس از پاک شدن از لوث وجود صهیونیست‌های غاصب نماز خواهیم خواند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->